VRTNICE IN PENINE

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Vrtnice že tisočletja krasijo vrtove po svetu. Postale so simbol romantične ljubezni, pa tudi razkošja in še danes so ena najbolj priljubljenih cvetic. Vabimo vas, da  spoznate sorte vrtnic, ki so se ohranile iz davne preteklosti do današnjih dni. Poleg burbonk so tu še galke, albe, damaščanke, mahovke, stolistnice, bengalke, rugoze …  To so vrtnice, ki prinašajo na vrtove raznolike oblike cvetov in bogato paleto opojnih vonjav.

Številne sorte zgodovinskih in angleških vrtnic  vam predstavljamo v restavraciji Vrtnica v sodelovanju z vrtnarijo Vrtnice Kodele, ki ljubiteljem vrtnic nudi preko 400 različnih sort vrtnic. Strokovni vodja vrtnarije vam bo z veseljem pomagal poiskati vrtnico po vaši meri.

Vrtnice v kulinariki?

VABLJENI!

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...