VEČER OB KAMINU S KLAPO LEUT

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Večer ob kaminu s klapo Leut.

V petek, 17.10.2014 ob 19 uri, bomo prižgali ogenj v  novem kaminu in začeli z zimsko sezono srečanja ob kaminu.

Za prijetno vzdušje, bo poskrbela Klapa Leut iz Zadra. Večer bomo popestrili  z morskimi dobrotami v kombinaciji z briškimi vini.

Rezervacije sprejemamo:

Osebno, na tel.: 05/398 55 55 ali info@restavracija-vrtnica.si

 

MENU

MEŠANE ŠKOLJKE V BELI BUZARI

***

FILE BRANCINA NA ŽARU

DALMATINSKA PRILOGA

***

SLADKI KROŽNIK

 

 

Cena: 18,00 € / osebo

 

V ceno je vključena hrana, ki je navedena v menuju in zabava.

Pijačo zaračunavamo po veljavnem ceniku.

Predviden čas trajanja zabave od 19 – 02 ure

Po potrebi izvajamo tudi podaljške.

 

Vljudno vabljeni.

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...