TENDA ZA GOSTINSKI LOKAL

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

10.05.2016

PRODAMO TENDO v velikosti 11,8 x 4 metra z možnostjo popolnega zaprtja v obliko zimskega vrta (LETNIK 2010). Prodajana cena Tende (v kompletu z zapiranjem) je ( ZADNJA CENA) 5.000,00 EUR.
Za dodatne informacije pokličite na telefon 051 313 869 ( Simo Kršić) ali na mail info@restavracija-vrtnica.si

 

SPLOŠNI OPIS: -ALU. MED UNICA 130 je avtomatska zložljiva tenda z estetsko kompaktno nosilno Alu. konstrukcijo z vodili 70x130mm in stebri do tal homologirane stati čne jakosti za nosilnost do izvleka 600cm.
OPOMBE: -ALU OGRODJE V BARVI ANTRACITE 416 -TKANINA OPATEX 272 Champagne BLOCK OUT - 3/S -ALU. PROF. POD TKAN. Avorio - RAL 1013 -NADSTR. JE PROZORNI POLIKARBONAT - POLNI V ALU PERIMET.OKV. V RAL ANTRACITE.

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...