SILVESTROVANJE 2015 PONUDBA

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

29.12.2015

JEDILNI LIST

(jedi po naročilu)

 

Hladne predjedi

 

 

Ostrige sveže

kos

3,00 €

Škampi surovi

500 g

30,00 €

Sipa v solati

por

8,00 €

Mešani narezek

por

7,00 €

Kraški pršut

por

8,00 €

 

 

 

Tople predjedi

 

 

Rižota z rakci

por

8,00 €

Rezanci s škampi

por

15,00 €

Špageti »Scoglio«

por

15,00 €

Žlikrofi s srninim ragujem

por

9,50 €

 

 

 

Glavne jedi

 

 

Škampi na žaru

500 g

30,00 €

File brancina v škartocu

por

12,00 €

Orada na žaru

kg

40,00 €

Brancin na žaru

kg

40,00 €

Romb v pečici

kg

40,00 €

 

 

 

Telečja pečenka

por

12,00 €

Biftek na žaru

por

15,00 €

Ljubljanski zrezek

por

10,00 e

 

 

 

Odojek

kg

25,00 €

 

 

 

 

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...