Ribji menu

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Hladne predjeti

Tunin karpačo
Hobotnica v solati
Rakci v solati
Surovi škampi (v marinadi)

Juhe

Ribja juha

Tople predjedi

Rezanci z gamberi in bučkami
Rezanci z morskimi sadeži
Rižota z gamberi
Rižota s škampi
Kapesante na žaru
Pedoči v buzari
Vongole v buzari
Mešane školjke v buzari (pedoči, vongole, jak. pokrovača)

Glavne jedi

Sardele na žaru
Sipin golaž s polento
Ribji brodet s polento
File brancina z zelenjavo v škartocu
File morskega lista s krompirjem
Orada/ Brancin v pečici s krompirjem
Nadevani Lignji
Lignj na žaru
Lignji ocvrti
Hobotnica na žaru
Gamberi na žaru
Škampi žar/buzara
Mešana ribja plošča na žaru (za 2 osebi) (Brancin, lignji, gamberi, školjke, priloga)
Mešana ocvrta ribja plošča (za 2 osebi) (File pange, lignji, gamberi, )
Bela riba

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...