Ribji menu

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Hladne predjeti

Tunin karpačo
Hobotnica v solati
Rakci v solati
Surovi škampi (v marinadi)

Juhe

Ribja juha

Tople predjedi

Rezanci z gamberi in bučkami
Rezanci z morskimi sadeži
Rižota z gamberi
Rižota s škampi
Kapesante na žaru
Pedoči v buzari
Vongole v buzari
Mešane školjke v buzari (pedoči, vongole, jak. pokrovača)

Glavne jedi

Sardele na žaru
Sipin golaž s polento
Ribji brodet s polento
File brancina z zelenjavo v škartocu
File morskega lista s krompirjem
Orada/ Brancin v pečici s krompirjem
Nadevani Lignji
Lignj na žaru
Lignji ocvrti
Hobotnica na žaru
Gamberi na žaru
Škampi žar/buzara
Mešana ribja plošča na žaru (za 2 osebi) (Brancin, lignji, gamberi, školjke, priloga)
Mešana ocvrta ribja plošča (za 2 osebi) (File pange, lignji, gamberi, )
Bela riba

Zaposlimo

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

24.10.2017
Torek

MALICA: Pasulj s klobaso ali hrenovko: Cena: 4,00 €

 

MENU  1: Goveja juha, Svinjski zrezek po grško, Dušen riž, Solata, Sadje, Cena: 7.00€

 

MENU 2: Brokolijeva juha, Oslič po tržaško, Masleni krompir, Špinača, Solata, Kompot,  Cena 7,00€

JEDI PO IZBIRI:

Brancin z žara, Priloga

Tortilje s piščancem in zelenjavo

Pečene puranje krače,  Priloga

Cordon Bleu, Priloga

Rižota z gamberi

Zelenjavni krožnik.

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

SVINJSKI KARE Z OHROVTOM IN VRTNICAMI NA ŠIPKOVEM PIREJU
Razstava akvarelov na temo vrtnica. Avtorica gospa Zdenka Grebenjak Razstavo si lahko ogledate vsak dan od 7 -22 ure.  
PRILOGA PO IZBIRI