Ribji menu

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Hladne predjeti

Tunin karpačo
Hobotnica v solati
Rakci v solati
Surovi škampi (v marinadi)

Juhe

Ribja juha

Tople predjedi

Rezanci z gamberi in bučkami
Rezanci z morskimi sadeži
Rižota z gamberi
Rižota s škampi
Kapesante na žaru
Pedoči v buzari
Vongole v buzari
Mešane školjke v buzari (pedoči, vongole, jak. pokrovača)

Glavne jedi

Sardele na žaru
Sipin golaž s polento
Ribji brodet s polento
File brancina z zelenjavo v škartocu
File morskega lista s krompirjem
Orada/ Brancin v pečici s krompirjem
Nadevani Lignji
Lignj na žaru
Lignji ocvrti
Hobotnica na žaru
Gamberi na žaru
Škampi žar/buzara
Mešana ribja plošča na žaru (za 2 osebi) (Brancin, lignji, gamberi, školjke, priloga)
Mešana ocvrta ribja plošča (za 2 osebi) (File pange, lignji, gamberi, )
Bela riba

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

25.04.2018
Sreda

MALICA: Vampi po tržaško s polento, Cena 4,00

 

MENU  1: Goveja juha, Svinjski zrezek v naravni omaki, Rižota z radičem, Solata, Sadje,  Cena: 7.00€

 

MENU 2 : Cvetačna juha, Ocvrti ribji file, Krompirjeva solata, Kompot,  Cena: 7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Ocvrte sardele, Krompirjeva solata

Njoki z gorgonzolo

File purana z žara, Priloga

Pečena svinjska rebra, Priloga

Nadevane bučke, Priloga

Zelenjavni krožnik.

Kremna rezina, Jabolčni zavitek.

 

 

 

 

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

PREKAJENA KRAČA V ASPIKU  
ŠUNKA V TESTU
PEČENA JAGNJETINA
POLENOVKA PO PRIMORSKO