Redna ponudba

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Hladne predjedi

Tatarski biftek
Kraški pršut
Fini narezek
Francoska solata
Šunka s hrenom,( muslin zvitki)
Govedina v solati
Polenovka - namaz
Ribja solata
Hobotnica v solati

Juhe

Ribja juha
Goveja juha
Zelenjavna juha
Enolončnice

Tople predjedi

Špageti (razni)
Testenine z jurčki
Ocvrti sir
Njoki razni
Pastičo mesni
Kaneloni razni
Rižota
Rižota z jurčki

Ribe in raki

Orada, Brancin na žaru
Lignji s tatarsko omako
Lignji nadevani
Losos, na žaru
Hobotnica na žaru
Ribji file na žaru
Postrv na žaru
Polenovka po primorsko

Gotove jedi

Nadevana paprika
Sarma
Musaka
Zelenjavni krožnik
Goveji golaž
Svinjska pečenka
Kuhana govedina
Pasulj z rebrci
Pečenice (par)
Kranjske klobase
Pečeni piščanec
Vampi po tržaško

Jedi po naročilu

Mešano meso na žaru
Svinjska zarebrnica na žaru
Svinjska ribica - medaljoni
Pleskavica
Zrezki na žaru,
Ramstek na žaru
Ljubljanski zrezek
Puranov file na žaru
Piščančji file z na žaru
Goveji file na žaru
Telečja rolada
Telečji zrezki
Telečja rebrca
Pečena jagnjetina
Mladi sir na žaru

Priloge in prikuhe

Dušeni riž
Korenček na maslu
Grah na maslu
Zelje ali ohrovt
Šampinjoni na žaru
Špinača na maslu
Krompir na različne načine

Solate

Zelena solata
Paradižnikova solata
Radič
Zeljnata solata
Mešana solata
Solata Vrtnica

Sladice

Jabolčni zavitek
Skutni zavitek
Sadne pite
Gibanica
Torte (razne)
Gratinirane palačinke
Tiramisu
Kremna rezina
Sadne solate
Sadna kupa s prelivom
Ananasov kompot
Kompoti (razni)

Siri

Siri (razni)

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

18.12.2017
Ponedeljek

MALICA:  Krompirjeva musaka:  Cena 4,00 €

 

MENU I: Goveja juha,Svinjski zrezek v naravni omaki, Dušen riž, Grah, Solata, Sadje,Cena 7,00€

 

MENU II: Korenčkova juha, File osliča po dunajsko, Blitva s krompirjem, Solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Brancin z žara, Priloga

Svinjski file v gobovi omaki, Priloga

File purana z žara, Priloga

Pečenice, Kislo zelje

Rezanci s tartufato

Zelenjavni krožnik.

Jabolčni zavitek

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki