PRAVOSLAVNO NOVO LETO

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

07.12.2017

JEDILNI LIST - Pravoslavno novo leto 2017

 

Hladne predjedi     
Goveji pršut  100 g 8,00 €
Mešani narezek   100 g 7,00 €
Kajmak 50 g 2,50 €
     
Tople predjedi     
Telečja pikantna čorba por 4,00 €
Prebranac por 3,60 €
Pita s skuto in špinačo por 2,50 €
     
Glavne jedi    
Karađorđev zrezek  + Pečen krompir + Tatarska omaka 200 g 10,00 €
Pleskavica s kajmakom  + Pečen krompir + Ajvar 200 g 9,00 €
Pleskavica nadevana  + Pečen krompir + Ajvar 200 g 9,00 €
Čevapčiči  + Pečen krompir + Ajvar 200 g 7,00 €
Mešana plošča ( za 2 osebi)      1000 g 29,50 €
(1 nadevana pleskavica, 4 čevapčiča, 1 karđorđev zrezek, 2 pikantna klobasa, 1 piščančje nabodalo, 2 pečena paprika, prebranac, pečen krompir, čebula, ajvar)
Piščančje nabodalo  + Pečen krompir + Ajvar 200 g 9,00 €
     
Dodatki    
Pečena paprika 1 kos 1,50 €
Pečen krompir s kajmakom 1 kos 3,00 €
     
Solate    
Šopska solata por 3,50 €
Kislo zelje z rdečo papriko por 1,80 €
     
Sladice    
Baklava kos 2,00 €
Jabolčna pita kos 2,00 €
 

 

   
Dodatki    
Domaći uštipci kos 0,80 €
Lepinja kos 1,00 €
 

Pogrinjek

   

2,00 €

       

 

Nova Gorica, 13. januar 2018

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...