PRAVOSLAVNO novo leto

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

PRAVOSLAVNO NOVO LETO

V TOREK 13.01.2015 OB 20:00

DJ CVERE

 

 

JEDILNI LIST 

Hladne predjedi         količina
Pršut   100 g 7,00
Prekajena govedina   100 g 7,00
Sir   100 g 4,00
Mešan narezek (pršut, prekajena govedina, sir)   100 g 7,00
Kajmak   50 g 2,50

 

Tople začetne jedi         količina
Goveja pikantna čorba   por 3,50
Gurmanski pasulj   por 3,60
Prebranac   por 3,60
Pita s skuto in špinačo   por 2,50

 

Glavne jedi         količina
Puranje nadevane blazinice   200 g 8,00
Nadevana vešalica   200 g 8,50
Pleskavica v kajmaku   200 g 8,50
Gurmanska pleskavica   200 g 8,50
Karađorđev zrezek   200 g 8,50
Šašlik nabodalo (ramstek, piščančji medaljon, svinjski vrat, čebula, paprika, šampinjon + đuveč riž)   220 g 12,00
Mešana plošča  (za 2 osebi)  (2xpleskavica, 2xporanja blazinica, 1xnadevana vešalica, 2čevapa, ajvar, čebula)   500 g 25,00
       
Pečen krompir s kajmakom   1 kos 3,00

 

Solate         količina
Šopska solata   por 3,50
Pečena paprika   por 3,00
Kislo zelje v solati   por 1,80

 

Sladice         količina
Sarajevska baklava   kos 2,00
Jabolčna pita   kos 2,00
       

 

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...