PRAVOSLAVNO novo leto

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

PRAVOSLAVNO NOVO LETO

V TOREK 13.01.2015 OB 20:00

DJ CVERE

 

 

JEDILNI LIST 

Hladne predjedi         količina
Pršut   100 g 7,00
Prekajena govedina   100 g 7,00
Sir   100 g 4,00
Mešan narezek (pršut, prekajena govedina, sir)   100 g 7,00
Kajmak   50 g 2,50

 

Tople začetne jedi         količina
Goveja pikantna čorba   por 3,50
Gurmanski pasulj   por 3,60
Prebranac   por 3,60
Pita s skuto in špinačo   por 2,50

 

Glavne jedi         količina
Puranje nadevane blazinice   200 g 8,00
Nadevana vešalica   200 g 8,50
Pleskavica v kajmaku   200 g 8,50
Gurmanska pleskavica   200 g 8,50
Karađorđev zrezek   200 g 8,50
Šašlik nabodalo (ramstek, piščančji medaljon, svinjski vrat, čebula, paprika, šampinjon + đuveč riž)   220 g 12,00
Mešana plošča  (za 2 osebi)  (2xpleskavica, 2xporanja blazinica, 1xnadevana vešalica, 2čevapa, ajvar, čebula)   500 g 25,00
       
Pečen krompir s kajmakom   1 kos 3,00

 

Solate         količina
Šopska solata   por 3,50
Pečena paprika   por 3,00
Kislo zelje v solati   por 1,80

 

Sladice         količina
Sarajevska baklava   kos 2,00
Jabolčna pita   kos 2,00
       

 

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

25.04.2018
Sreda

MALICA: Vampi po tržaško s polento, Cena 4,00

 

MENU  1: Goveja juha, Svinjski zrezek v naravni omaki, Rižota z radičem, Solata, Sadje,  Cena: 7.00€

 

MENU 2 : Cvetačna juha, Ocvrti ribji file, Krompirjeva solata, Kompot,  Cena: 7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Ocvrte sardele, Krompirjeva solata

Njoki z gorgonzolo

File purana z žara, Priloga

Pečena svinjska rebra, Priloga

Nadevane bučke, Priloga

Zelenjavni krožnik.

Kremna rezina, Jabolčni zavitek.

 

 

 

 

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

PREKAJENA KRAČA V ASPIKU  
ŠUNKA V TESTU
PEČENA JAGNJETINA
POLENOVKA PO PRIMORSKO