PRAVOSLAVNO NOVO LET

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

12.01.2016

JEDILNI LIST

Pravoslavno novo leto 2016

Hladne predjedi 

 

 

Kraški pršut 

100 g

8,00 €

Mešani narezek  

100 g

7,00 €

Sir

100 g

4,00 €

Kajmak

50 g

2,50 €

 

 

 

Tople predjedi 

 

 

Telečja pikantna čorba

por

4,00 €

Prebranac

por

3,60 €

Pita s skuto in špinačo

por

2,50 €

 

 

 

Glavne jedi

 

 

Puranje nadevane blazinice  + Priloga

200 g

8,00 €

Nadevana vešalica  + Priloga

200 g

8,50 €

»Karađorđeva šnicla«  + Priloga

200 g

10,00 €

Šašlik nabodalo  + Priloga

250 g

10,00 e

Pleskavica s kajmakom  + Priloga

200 g

9,00 €

Pleskavica nadevana  + Priloga

200 g

8,50 €

Čevapčiči  + Priloga

200 g

8,00 €

Mešana plošča ( za 2 osebi)

(1 pleskavica, 2 čevapčiča, 1 pikantna klobasa,

1  nadevana vešalica, 1 piščančje nabodalo, prebranac, pekarski krompir, čebula, ajvar)

1000 g

25,00 €

Odojek  + Priloga

300 g

8,00 €

Priloga na izbiro: pekarski krompir ali prebranac

 

 

Dodatki

 

 

Pečena paprika

1 kos

1,50 €

Pečen krompir s kajmakom

1 kos

3,00 €

 

 

 

Solate

 

 

Šopska solata

por

3,50 €

Kislo zelje z rdečo papriko

por

1,80 €

 

 

 

Sladice

 

 

Sarajevska baklava

kos

2,00 €

Jabolčna pita

kos

2,00 €

 

 

 

Pogrinjek

 

2,00 €

Nova Gorica, 13. januar 2016

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...