PRAVOSLAVNO NOVO LET

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

12.01.2016

JEDILNI LIST

Pravoslavno novo leto 2016

Hladne predjedi 

 

 

Kraški pršut 

100 g

8,00 €

Mešani narezek  

100 g

7,00 €

Sir

100 g

4,00 €

Kajmak

50 g

2,50 €

 

 

 

Tople predjedi 

 

 

Telečja pikantna čorba

por

4,00 €

Prebranac

por

3,60 €

Pita s skuto in špinačo

por

2,50 €

 

 

 

Glavne jedi

 

 

Puranje nadevane blazinice  + Priloga

200 g

8,00 €

Nadevana vešalica  + Priloga

200 g

8,50 €

»Karađorđeva šnicla«  + Priloga

200 g

10,00 €

Šašlik nabodalo  + Priloga

250 g

10,00 e

Pleskavica s kajmakom  + Priloga

200 g

9,00 €

Pleskavica nadevana  + Priloga

200 g

8,50 €

Čevapčiči  + Priloga

200 g

8,00 €

Mešana plošča ( za 2 osebi)

(1 pleskavica, 2 čevapčiča, 1 pikantna klobasa,

1  nadevana vešalica, 1 piščančje nabodalo, prebranac, pekarski krompir, čebula, ajvar)

1000 g

25,00 €

Odojek  + Priloga

300 g

8,00 €

Priloga na izbiro: pekarski krompir ali prebranac

 

 

Dodatki

 

 

Pečena paprika

1 kos

1,50 €

Pečen krompir s kajmakom

1 kos

3,00 €

 

 

 

Solate

 

 

Šopska solata

por

3,50 €

Kislo zelje z rdečo papriko

por

1,80 €

 

 

 

Sladice

 

 

Sarajevska baklava

kos

2,00 €

Jabolčna pita

kos

2,00 €

 

 

 

Pogrinjek

 

2,00 €

Nova Gorica, 13. januar 2016

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

26.02.2018
Ponedeljek

MALICA:  Špageti " Carbonara": Cena 4,00 €

 

MENU I: Goveja juha, Štefani pečenka, Pire krompir, Špinača, Solata, Sadje, Cena 7,00€

 

MENU II: Gobova juha, Puranov zrezek z žara, Rižota z radičem, Solata, Kompot, Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Rižota z lignji

Orada z žara, Priloga

Ljubljanski zrezek, Priloga

Pečene puranje krače, Priloga

Goveja lička v omaki s pire krompirjem

Zelenjavni krožnik;

Jabolčni zavitek;

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

Pestra izbira pustnih jedi.  
Kosilo od 10 - 18 ure
Maske nagrajene s krofom
Torek, 13.02.2018