O nas

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Restavracija Vrtnica, z dolgoletno tradicijo, pričara zadovoljstvo še tako zahtevnega gosta. Dnevno sveže pripravljena hrana, prijazno osebje in lokacija v centru mesta, daje restavraciji poseben čar.

Nova podoba

Restavracijo Vrtnica lahko obiščete v času dnevnih malic in kosil, kjer izbirate med različnimi meniji ali izberete meni po vašem okusu.

V popoldanskih in večernih urah vam nudimo različne specialitete iz naše redne ponudbe jedi, ribjih jedi in specialitete sezonskih jedi ob kozarčku rujnega skrbno izbranih ponudnikov vinske karte.

Popolna preobrazba se kaže tudi v prireditvi glasbeno-plesnih večerov v poletnih mesecih, kjer ob zbrani hrani in pijači, lahko zaplešete ob prijetni glasbi. Oglejte si seznam prihajajočih dogodkov.

Restavracija Vrtnica je ob predhodni rezervaciji, primerna druženju in praznovanju različnih poslovnih priložnosti in praznovanju osebnih življenjskih dogodkov: rojstni dnevi,  poroke, obletnice, krsti, obhajila, birme itd. Restavracija sprejme 150 gostov.

Restavracija Vrtnica v lastni režiji tudi organizira in izvaja raznovrstne dogodke, od kulinarično-vinskih dogodkov do strokovnih tečajev za kuharje in natakarje.

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

18.06.2019
Torek

MALICA: Pasulj s klobaso ali hrenovko:    Cena: 4,00 €

 

MENU  1: Goveja juha, Puranja pečenka, Rizi-bizi, Solata, Sadje,   Cena: 7.00€

 

MENU 2: Grahova juha, Svinjski zrezek z žara, Pečen krompir, Solata, Kompot, Cena 7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Rižota z gamberi

Orada  z žara, Priloga

Tortilje z mesno zelenjavnim nadevom

Čevapčiči z žara,  Priloga

File purana po dunajsko,  Priloga

Solatni krožnik

Zelenjavni krožnik

Sladice,

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki