O nas

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Restavracija Vrtnica, z dolgoletno tradicijo, pričara zadovoljstvo še tako zahtevnega gosta. Dnevno sveže pripravljena hrana, prijazno osebje in lokacija v centru mesta, daje restavraciji poseben čar.

Nova podoba

Restavracijo Vrtnica lahko obiščete v času dnevnih malic in kosil, kjer izbirate med različnimi meniji ali izberete meni po vašem okusu.

V popoldanskih in večernih urah vam nudimo različne specialitete iz naše redne ponudbe jedi, ribjih jedi in specialitete sezonskih jedi ob kozarčku rujnega skrbno izbranih ponudnikov vinske karte.

Popolna preobrazba se kaže tudi v prireditvi glasbeno-plesnih večerov v poletnih mesecih, kjer ob zbrani hrani in pijači, lahko zaplešete ob prijetni glasbi. Oglejte si seznam prihajajočih dogodkov.

Restavracija Vrtnica je ob predhodni rezervaciji, primerna druženju in praznovanju različnih poslovnih priložnosti in praznovanju osebnih življenjskih dogodkov: rojstni dnevi,  poroke, obletnice, krsti, obhajila, birme itd. Restavracija sprejme 150 gostov.

Restavracija Vrtnica v lastni režiji tudi organizira in izvaja raznovrstne dogodke, od kulinarično-vinskih dogodkov do strokovnih tečajev za kuharje in natakarje.

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

21.01.2020
Torek

MALICA: Pasulj  s klobaso ali hrenovko:  Cena: 4,00 €

 

MENU  1: Goveja juha, Svinjska pečenka, Matevž, Solata, Sadje,  Cena: 7.00€

 

MENU 2: Brokolijeva juha, Puranov zrezek z žara, Rižota s porom, Solata, Kompot, Cena 7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Mesna lazanja

Nadevani lignji,  Priloga

Pečenice, Matevž, Kisla repa

Čevapčiči z žara,  Priloga

Govedina po lovsko,  Priloga

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

22.01.2020
Sreda

MALICA: Vampi po tržaško s polento: Cena 4,00

 

MENU 1: Goveja juha, Pečen piščanec, Kus kus z zelenjavo, Solata, Sadje,  Cena: 7.00€

 

MENU 2: Cvetačna juha, Škarpena po tržaško, Masleni krompir, Solata, Kompot,  Cena: 7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Ocvrte sardele, Krompirjeva solata

Školjke in lignji v buzari, Špageti

Osso buco, Priloga

Ljubljanski zrezek,   Priloga

Puranov zrezek z žara s šampinjoni...

Njoki z bolonjsko omako

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU Aperitiv. *** Marinirani škampovi repki.  Prekajeni losos. Hobotnica v solati. *** Ravioli z dimljeno postrvjo na maslu z žajbljem. *** Limonin sorbet. *** File brancina v škartocu z...
MESNI MENU Aperitiv. *** Dimljene račje prsi s čebulno marmelado. Marinirani svinjski hrbet. Rozbif po angleško. *** Skutni ravioli s špinačno mako in hrustljavo slanino. *** Limonin sorbet. ***...
MENU DI PESCE Aperitivo. *** Code di scampi marinati.   Salmone affumicato. Insalata di polpo. *** Ravioli di trota affumicata al burro  e salvia. *** Sorbetto al limone. *** Filetto di Branzino all...
MENU DI CARNE Aperitivo *** Petto d'anatra affumicato con marmellata di cipolle. Dorso di maiale marinato. Roastbeef all’ inglese. *** Ravioli di ricotta con salsa di spinaci e pancetta croccante...