O nas

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

Restavracija Vrtnica, z dolgoletno tradicijo, pričara zadovoljstvo še tako zahtevnega gosta. Dnevno sveže pripravljena hrana, prijazno osebje in lokacija v centru mesta, daje restavraciji poseben čar.

Nova podoba

Restavracijo Vrtnica lahko obiščete v času dnevnih malic in kosil, kjer izbirate med različnimi meniji ali izberete meni po vašem okusu.

V popoldanskih in večernih urah vam nudimo različne specialitete iz naše redne ponudbe jedi, ribjih jedi in specialitete sezonskih jedi ob kozarčku rujnega skrbno izbranih ponudnikov vinske karte.

Popolna preobrazba se kaže tudi v prireditvi glasbeno-plesnih večerov v poletnih mesecih, kjer ob zbrani hrani in pijači, lahko zaplešete ob prijetni glasbi. Oglejte si seznam prihajajočih dogodkov.

Restavracija Vrtnica je ob predhodni rezervaciji, primerna druženju in praznovanju različnih poslovnih priložnosti in praznovanju osebnih življenjskih dogodkov: rojstni dnevi,  poroke, obletnice, krsti, obhajila, birme itd. Restavracija sprejme 150 gostov.

Restavracija Vrtnica v lastni režiji tudi organizira in izvaja raznovrstne dogodke, od kulinarično-vinskih dogodkov do strokovnih tečajev za kuharje in natakarje.

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...