NOVOLETNO PRAZNOVANJE

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

20.12.2017

RIBJI MENU

Silvestrski aperitiv

***

Sipin carpaccio na rukoli

***

Rižota z rakci in bučkami

***

Limonin sorbet

***

File Orade

s sotirano zelenjavo

in avokadovim pirejem

***

Novoletna torta

Cena 30,00 €

 

MESNI MENU

 

Silvestrski aperitiv

***

Tatarski biftek s popečenimi kruhki

Svinjski file mariniran v zelenem popru

***

Krompirjevi njoki s pršutom in radičem

***

Limonin sorbet

***

Rosbif v tartufovi omaki

s pirejem iz gomolja zelene

in hrenovo peno

***

Novoletna torta

 

Cena 28,00 €

 

OTROŠKI MENU

 

Otroška penina

***

Peresniki z bolonjsko omako

***

Dunajski zrezek

Pomfrit krompir

***

Novoletna torta

 

Cena 12,00 €

 

 

 

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

21.03.2019
Četrtek

MALICA: Fižolova mineštra s klobaso ali hrenovko:   Cena: 4.00 €

 

MENU 1: Goveja juha, Svinjski zrezek po vrtnarsko, Praženi krompir, Solata, Sadje,  Cena: 7,00€

 

MENU 2: Mineštra, Štefani pečenka, Masleni krompir, Solata, Kompot,  Cena: 7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI:

Testenine z radičem in pršutom

Nadevani lignji,  Priloga

Pleskavica v lepinji s kajmakom, Prebranac

Pečena svinjska rebra, Kislo zelje

Ocvrti puranov zrezek, Priloga

Zelenjavni krožnik

Sladice

22.03.2019
Petek

MALICA : Špageti z morskimi sadeži:  4.00 €

 

MENU  1: Goveja juha, Ocvrti sir, Francoska solata, Kompot,   Cena: 7,00€

 

MENU 2: Zelenjavna juha, Svinjsko pleče s šampinjoni, Rezanci, Solata, Sadje,  Cena:7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Ocvrti lignji, Priloga

Orada z žara, Priloga

Zvitki rdečega zelja z mesom in gobami, Priloga

Piščančji medaljoni z žara,  Priloga

Čebulna bržola, Priloga

Čevapčiči z žara, Priloga

Zelenjavni krožnik

Sladice

Prijava na e-novice

Novice in dogodki