NOVOLETNO PRAZNOVANJE

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

20.12.2017

RIBJI MENU

Silvestrski aperitiv

***

Sipin carpaccio na rukoli

***

Rižota z rakci in bučkami

***

Limonin sorbet

***

File Orade

s sotirano zelenjavo

in avokadovim pirejem

***

Novoletna torta

Cena 30,00 €

 

MESNI MENU

 

Silvestrski aperitiv

***

Tatarski biftek s popečenimi kruhki

Svinjski file mariniran v zelenem popru

***

Krompirjevi njoki s pršutom in radičem

***

Limonin sorbet

***

Rosbif v tartufovi omaki

s pirejem iz gomolja zelene

in hrenovo peno

***

Novoletna torta

 

Cena 28,00 €

 

OTROŠKI MENU

 

Otroška penina

***

Peresniki z bolonjsko omako

***

Dunajski zrezek

Pomfrit krompir

***

Novoletna torta

 

Cena 12,00 €

 

 

 

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

17.12.2018
Ponedeljek

MALICA:  Pikantna telečja enolončnica:  Cena 4,00 €

 

MENU I:  Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Hren, Solata, Sadje,  Cena 7,00€

 

MENU II:  Korenčkova juha, Ocvrti file osliča, Francoska solata, Kompot,   Cena  7,00 €

 

JEDI PO IZBIRI

Morski list z žara, Priloga

Špageti s tartufato

Pečenice, Kislo zelje

Piščančji medaljoni z žara, Priloga

Telečja pečenka, Priloga

Nadevana paprika z ješprenom,

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU   Silvestrski aperitiv *** Sipin carpaccio na rukoli *** Rižota z žafranom in škampovi repki *** Limonin sorbet *** File Lososa s popečeno zelenjavo in Holandsko omako *** Čokoladni sufle...
MESNI MENU   Silvestrski aperitiv *** Popečeni goveji carpaccio s črnim tartufom *** Istrski fuži s pršutom in rukolo *** Limonin sorbet *** Račje prsi na popečeni polenti s pikantno čokoladno omako...
MENU DI PESCE   Aperitivo *** Carpaccio di seppia con verdure *** Risotto con scampi e zafferano *** Sorbetto al limone *** Filetto Salmone con verdura e Salsa olandese *** Soufflé al cioccolato  ...
MENU DI CARNE Aperitivo ***Carpaccio di manzo tostato con tartufo nero***  Fusi istriani con prosciutto e rucola*** Sorbetto al limone ***  Petto d'anatra sulla polenta tostatta con salsa di...