Dogodki in novice

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

01.12.2019
RIBJI MENU Aperitiv. *** Marinirani škampovi repki.  Prekajeni losos. Hobotnica v solati. *** Ravioli z dimljeno postrvjo na maslu z žajbljem. *** Limonin sorbet. *** File brancina v škartocu z...
01.12.2019
23.05.2017
13.05.2017
13.05.2017
31.12.2016
13.05.2016
13.05.2016
10.05.2016
29.04.2016
29.04.2016
26.04.2016
21.04.2016
20.04.2016
20.04.2016
19.04.2016
18.04.2016
18.04.2016
08.04.2016
05.04.2016
05.04.2016
04.04.2016
01.04.2016
24.03.2016
25.01.2016
25.01.2016
12.01.2016
04.01.2016
09.11.2015

Ponudba plus

Odpiralni čas

PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 18:00

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

21.01.2020
Torek

MALICA: Pasulj  s klobaso ali hrenovko:  Cena: 4,00 €

 

MENU  1: Goveja juha, Svinjska pečenka, Matevž, Solata, Sadje,  Cena: 7.00€

 

MENU 2: Brokolijeva juha, Puranov zrezek z žara, Rižota s porom, Solata, Kompot, Cena 7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Mesna lazanja

Nadevani lignji,  Priloga

Pečenice, Matevž, Kisla repa

Čevapčiči z žara,  Priloga

Govedina po lovsko,  Priloga

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

22.01.2020
Sreda

MALICA: Vampi po tržaško s polento: Cena 4,00

 

MENU 1: Goveja juha, Pečen piščanec, Kus kus z zelenjavo, Solata, Sadje,  Cena: 7.00€

 

MENU 2: Cvetačna juha, Škarpena po tržaško, Masleni krompir, Solata, Kompot,  Cena: 7,00€

 

JEDI PO IZBIRI:

Ocvrte sardele, Krompirjeva solata

Školjke in lignji v buzari, Špageti

Osso buco, Priloga

Ljubljanski zrezek,   Priloga

Puranov zrezek z žara s šampinjoni...

Njoki z bolonjsko omako

Zelenjavni krožnik

Sladice

 

 

Prijava na e-novice

Novice in dogodki

RIBJI MENU Aperitiv. *** Marinirani škampovi repki.  Prekajeni losos. Hobotnica v solati. *** Ravioli z dimljeno postrvjo na maslu z žajbljem. *** Limonin sorbet. *** File brancina v škartocu z...
MESNI MENU Aperitiv. *** Dimljene račje prsi s čebulno marmelado. Marinirani svinjski hrbet. Rozbif po angleško. *** Skutni ravioli s špinačno mako in hrustljavo slanino. *** Limonin sorbet. ***...
MENU DI PESCE Aperitivo. *** Code di scampi marinati.   Salmone affumicato. Insalata di polpo. *** Ravioli di trota affumicata al burro  e salvia. *** Sorbetto al limone. *** Filetto di Branzino all...
MENU DI CARNE Aperitivo *** Petto d'anatra affumicato con marmellata di cipolle. Dorso di maiale marinato. Roastbeef all’ inglese. *** Ravioli di ricotta con salsa di spinaci e pancetta croccante...